Seda retsepti on viimastel nädalatel palju jagatud ning see ilmus Naisteleheski. Ega ma siis ei saanud teistest kehvem olla ning pidin ka selle populaarse piruka ära proovima. Pettuma ma ei pidanud, ent lootsin midagi rohkemat. Õnneks teistele läks peale ja pirukas söödi ruttu ära.
Praekapsa-tofupirukas
Koostisosad:
500 lehttainast
250 g tofut
1 spl paprikapulbrit
520 g Põltsamaa Felixi porgandiga praekapsast
Võta lehttainast paar tundi varem sügavkülmast välja sulama.
Pane ahi 180 kraadi juurde eelkuumenema.
Lõika tofu kuubikuteks ning prae pannil kuldpruuniks. Lisa paprikapulber ja sega. Lisa praekapsas ja prae paar minutit, kuni vedelikku on vähemaks jäänud.
Lõika lehttaineks kaheks võrdseks osaks ning rulli veidi õhemaks. Aseta üks taignaruut võiga määritud ahjuvormile. Kalla peale praekapsas. Aseta segu peale teine taignaruut ning näpista taignaääred kokku. Küpseta 180 kraadi juures 45 minutit. Enne lahtilõikamist lase veidi jahtuda.
No comments:
Post a Comment