Ma poleks eales uskunud, et tavaliselt kapsast võib midagi nii maitsvat valmistada! Võin julgelt öelda, et tegu on minu uue lemmiktoiduga. Retsepti sain Nami-nami'st.
Ahjus küpsetatud kapsakettad
Koostisosad:
kapsapea
oliiviõli
2 küünt küüslauku
maitseained
Eemalda kapsa pealmised lehed ning lõika kapsapea umbes 1 cm laiusteks ketasteks. Laota kettad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile.
Tükelda küüslauk ning puista pooled tükid kapsaviiludele. Nirista peale veidi oliiviõli ning maitsesta vastavalt maitsele. Mina kasutasin küüslaugusoola ja -pipart ning aroomisoola.
Küpseta ahjus 200 kraadi juures 30 minutit, kuni kapsas on veidi pruunistunud. Keera kettad teistpidi, puista peale ülejäänud küüslauk ning maitseaineid. Küpseta veel umbes 20 minutit, kuni kapsas on mõnusalt pehme ja kuldne.
No comments:
Post a Comment